Om oss

Expressdekor AS ble etablert i 1988 og holder til i Tislegårdveien 17, Kongsberg, mellom barnehagen og ungdomsskolen. I 30 år har vi vært svært opptatt av å holde et høyt kvalitetsnivå på våre produkter.

Bedriften har gjennom mange år utviklet teknikker og metoder for å holde høy kvalitet uten at det nødvendigvis tar lengre tid. Derfor er vi også konkurransedyktige på pris og leveringstid. Vi sørger for å være oppdatert på produksjonsutstyr og programvare til enhver tid. Som medlem av Skilt- og dekorforeningen, følger vi med på nyheter innen skiltbransjen. Foreningen kurser også medlemmene i lover og vedtekter i forbindelse med skilting.

Vi kan derfor håndtere hele prosessen rundt en skiltleveranse, fra søknad til kommunen og til ferdig produkt som er montert på fasaden. Vi produserer alt fra digitalprint på ulike medier til folieskjæring av logoer, tekster og tall. Produktmerking til industribedrifter er også et område som vi behersker. Vi har levert produkter som befinner seg på havets bunn og i verdensrommet. Omfanget og mulighetene er store.

Som medlem av Merk-kjeden, så har vi tilgang til markedets beste produkter innen tekstil, profil, gaveartikler, strøartikler med mer.

Noen av våre varemerker