Twentyfour julekampanje 2022

FLÅM RYGGSEKK

490 ,-

Sporty sekk i ribstop materiale med utenpåliggende stretchlomme. Den har gode justeringsmuligheter med hoftebelte og bryststropp. Netting i rygg for god ventilering. 25 L. I fargene sort og blå.

840 ,-

Romslig 50 liters tursekk i slitesterkt polyester/bomull materiale. Den har justerbart bæresystem, brystbelte med fløyte og magebelte med mobillomme. Sekken har regntrekk i bunnlomme, ytterlomme med lang glidelås og ekstra lomme i topplokk.

FINSE DUNJAKKE

829 ,-

En superlett og myk dunjakke med 90% dun og 10% fjær som isolerer godt. Jakken har sidelommer med glidelås og fast hette. Den er lett innsvingt og har en fin fasong. Perfekt som ytterplagg eller som mellomlag når det blir kaldt. I fargene blå og sort.

829 ,-

En superlett og myk dunjakke med 90% dun og 10% fjær som isolerer godt. Jakken har sidelommer med glidelås og elastiske mansjetter. Perfekt som ytterplagg eller som mellomlag når det blir kaldt. Er det regnvær kan du bruke dunjakken under en skalljakke. I fargene blå og sort.

1222 THERMAL JAKKE

779 ,-

En fantastisk isolasjonsjakke med tynn og lett BamCoalTex vattering som er et nyutviklet yttermateriale som oppleves svært lett og soft. En vattering med lignende kvaliteter som dun, men uten risiko for dunlekkasje og vatteringen holder varmen selv i våt tilstand. Dette er en myk, lett og allsidig jakke som kan brukes hele året til både mellomlag og ytterste lag. I fargen skyggesort.

779 ,-

En fantastisk isolasjonsjakke med tynn og lett BamCoalTex vattering som er et nyutviklet yttermateriele som oppleves svært lett og soft. En vattering med lignende kvaliteter som dun, men uten risiko for dunlekkasje og vatteringen holder varmen selv i våt tilstand. Dette er en myk, lett og allsidig jakke som kan brukes hele året til både mellomlag og ytterste lag. I fargen skyggesort.

FLÅM ST JAKKE

890 ,-

En lett teknisk 2-lags jakke med god stretch og meshfór. Jakken har tapede sømmer, dobbel stormklaff i front og ventilasjonsglidelåser under begge armer. Den har fast hette med 4-veis justering, enhåndsstramming nede og og borrelåsjustering nederst på armene for den beste passform. I fargene petrolblå, denimblå og skyggesort.

890 ,-

En lett teknisk 2-lags jakke med god stretch og meshfór. Jakken har tapede sømmer, dobbel stormklaff i front og ventilasjonsglidelåser under begge armer. Den har fast hette med 4-veis justering, justerbart liv, enhåndsstramming nede og og borrelåsjustering nederst på armene for den beste passform. I fargene porselen, denimblå og skyggesort.

ISBRE THERMO JAKKE

1159 ,-

Denne allsidige og lette jakken til herre er laget i et pustende, vann- og vindavstøtende materiale. Den isolerer godt og passer perfekt som mellomlag. Jakken kan komprimeres og pakkes sammen – pefekt som et ekstra lag i sekken! Den er laget i 100% nylon med matt overflate. Den har fast hette og sidelommer med glidelås. En super jakke til bruk på tur, i bakken og på langrenn. I fargene skyggesort og marine.

1159 ,-

Denne allsidige og lette jakken til dame er laget i et pustende, vann- og vindavstøtende materiale. Den isolerer godt og passer perfekt som mellomlag. Jakken kan komprimeres og pakkes sammen – pefekt som et ekstra lag i sekken! Den er laget i 100% nylon med matt overflate. Den har fast hette og sidelommer med glidelås. En super jakke til bruk på tur, i bakken og på langrenn. I fargene skyggesort og marine.

FINSE DUNJAKKE / DUFFELBAG

1390 ,-

En superlett og myk dunjakke med 90% dun og 10% fjær som isolerer godt. Jakken har sidelommer med glidelås og fast hette. Den er lett innsvingt og har en fin fasong. Perfekt som ytterplagg eller som mellomlag når det blir kaldt. Er det regnvær kan du bruke dunjakken under en skalljakke. Om det er tørt kan du bruke den ytterst. Genial som jakke på sjøen, super som byjakke og kan pakkes kjapt ned i sekken på tur. Til dame og herre i fargen blå.

539 ,-

En romslig (50 liter) og lett duffelbag i et slitesterkt bomulls canvas materiale med detaljer i cord. Bagen har korte bæreremmer og lang skulderrem. Ekstra rom med glidelås i front og begge sider, samt praktisk innerlomme med glidelås. Toalettmappe i samme materialer. I fargene blå og grønn.

FINSE SOFTSHELLJAKKE

890 ,-

En svært bevegelig softshelljakke til dame i kombinasjon av to ulike typer elastisk softshellmateriale, begge vannavvisende, vindavvisende og pustende. Jakken har ventilasjonsglidelåser under begge armer som gir god luftsirkulasjon og ventilering. Glidelåslommer i siden og på bryst. Den har fast hette med 4-veis justering og stramming nederst på jakken for den beste passform. I fargene sort, stormblå, blekkblå og rød.

890 ,-

En svært bevegelig softshelljakke til herre i kombinasjon av to ulike typer elastisk softshellmateriale, begge vannavvisende, vindavvisende og pustende. Jakken har ventilasjonsglidelåser under begge armer som gir god luftsirkulasjon og ventilering. Glidelåslommer i siden og på bryst. Den har fast hette med 4-veis justering og stramming nederst på jakken for den beste passform. I fargene sort, mørk denim og blekkblå.

FINSE SOFTSHELLBUKSE

689 ,-

En svært bevegelig softshellbukse til dame med kombinasjon av to ulike typer elastisk softshellmateriale, begge vannavvisende, vindavvisende og pustende. Buksen har leddede knær, sidelommer med glidelås og ventilasjonsglidelåser på utside av knær. Den har justeringsmuligheter i livet og nede på ben. I fargene blekkblå , stormblå , sort og rød.

689 ,-

En svært bevegelig softshellbukse til herre med kombinasjon av to ulike typer elastisk softshellmateriale, begge vannavvisende, vindavvisende og pustende. Buksen har leddede knær, sidelommer med glidelås og ventilasjonsglidelåser på utside av knær. Den har justeringsmuligheter i livet og nede på ben. I fargene blekkblå, mørk denim og sort.

FINSE SHERPA FLEECE

659 ,-

Varm, god og svært behagelig pilefleece til dame som både kan brukes hele året, enten som mellomlag på kalde dager eller som jakke på varme sommerkvelder. Den har brystlomme og sidelommer med glidelås og fine detaljer i imitert skinn. I fargen blå.

659 ,-

Varm, god og svært behagelig pilefleece til herre som både kan brukes hele året, enten som mellomlag på kalde dager eller som jakke på varme sommerkvelder. Den har brystlomme og sidelommer med glidelås og fine detaljer i imitert skinn. I fargen blå.

FINSE LZ FLEECE

409 ,-

Lett og myk microfleece til dame i helmønstret materiale. Den har sidelommer med glidelås og justering nede. Passer som mellomlag eller som ytterjakke på varmere dager. Den kommer i flere fine farger som passer bra sammen med resten av kolleksjonen. I fargene blekkblå, skyggesort, og krem.

409 ,-

Lett og myk microfleece til herre i helmønstret materiale. Den har sidelommer med glidelås og justering nede. Passer som mellomlag eller som ytterjakke på varmere dager. Den kommer i flere fine farger som passer bra sammen med resten av kolleksjonen. I fargene blekkblå og skyggesort.