Reflekser

Ta kontakt for mer informasjon og nøyaktige priser på din bestilling! Priser er ikke inkl. mva. Kampanjen varer til 15. september.

MOTALA REFLEKSSELE OG REFLEKSPARAPLY

54 ,-

One size reflekssele som er justerbar midje og skuldre. Godt egnet til fysisk  aktivitet i fritidssammenheng.

152 ,-

Lang paraply med reflekspaneler og solid fiberglassramme. Automatisk åpnefunksjon. Lengde: ca. 80 cm. ca. Ø: 118 cm.

REFLEKSVESTER

212 ,-

Unisex løpevest med påsydde refleksstriper sørger for at du er godt synlig i omgivelsene. Elastisk piping i ermer og linning. Mesh på ryggen for optimal ventilasjon. Finnes også i resirkulert versjon!

64 ,-

Unisex refleksvest til arbeid og fritidsbruk. Påsydde refleksstriper sørger for at du er godt synlig i omgivelsene. Glidelås i front. Safety oppbevaringspose medfølger.

REFLEKSVESTER

41 ,-

Unisex refleksvest til fritidsbruk. Påsydde refleksstriper sørger for at du er godt synlig i omgivelsene. Elastisk strikk og justerbar velcrolukning i sidene.

41 ,-

Unisex refleksvest til barn. Påsydde refleksstriper sørger for at du er godt synlig i omgivelsene. Elastisk strikk og justerbar velcrolukning i sidene.

REFLEKSLUE OG HEADOVER

86 ,-

Sporty og teknisk lue med god passform og dekorativt reflekstrykk.

86 ,-

Foret headover med vertikal refleks. Varmer og isolerer godt rundt nakke og hals.

TREKK TIL HJELM OG SEKK

57 ,-

Ideelt sikkerhetstrekk til sykkelhjelmer som øker synligheten. Laget av vanntett høyytelses WP 600 lime fluorescerende materiale med reflekterende film.

68 ,-

Ideelt sikkerhetstrekk til baggen for syklister, turgåere, pendlere, etc. Et ekstra fleksibelt sikkerhetstilbehør som øker synligheten og holder innholdet i baggen tørt.

HENGENDE REFLEKS OG SLAP WRAP

19 ,-

Du kan enkelt feste denne hengerefleksen på klær, vesker, sykler, og mange flere ting. Trykkingen foretas under filmen slik at du sikrer en reflekterende overflate med en effektivitetsfaktor på 100%. Pris inkludert trykk, og ved kjøp av min 250 stk.

Med et lett slag vil refleksbåndet enkelt krølle seg rundt håndleddet, armen eller ankelen, og gjøre deg synlig i mørket. Kommer i en rekke farger med et stort dekorasjonsområde.

REFLEKTERENDE LOGO

Få din logo som refleks!

Precision™ Reflective er en myk og elastisk refleks-transfer med høy ytelse, utviklet for å sikre strålende refleksjonsevne, selv etter gjentatte vask. Ta kontakt for mer info og nøyaktige priser!

»